Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί:

Με μετρητά

Καταβάλλοντας το αντίτιμο της παραγγελίας σας στο συνεργαζόμενο courier ή στο κατάστημα από όπου θα επιλέξετε να κάνετε την παραλαβή.
Ειδικά για την περίπτωση αποστολής με courier, η αντικαταβολή χρεώνεται 2,20 € ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς για την κατάθεσή σας.

Προκειμένου να εντοπιστεί και εγκριθεί η κατάθεσή σας, θα πρέπει στην αιτιολογία προς δικαιούχο να αναγράψετε το ΕΠΩΝΥΜΟ σας & τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ που θα λάβετε αφού την ολοκληρώσετε (π.χ. 22 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ). Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 3ών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ATTICA BANK

IBAN: GR47 0160 8760 0000 0008 5176 064

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

IBAN: GR 78026 0081 0000 1701 0088 0876

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πληρωμή με την χρήση Πιστωτικής κάρτας

Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ ή με χρέωση ατόκων δόσεων, έως και 6 δόσεις, αναλόγως ποσού με τις πιστωτικές κάρτες τύπου Visa, Mastercard.

Για συνολικό κόστος άνω των 200€ δίδεται δυνατότητα για εξόφληση έως και με 6 άτοκες δόσεις το ποσό της δόσης δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 40 ευρώ.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα Attica Bank. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή server στην υπηρεσία SIA VPOS της ΤΡΑΠΕΖΑΣ Attica Bank όπου η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια (χρησιμοποιείται πρωτόκολλο TLS 1.2 με κρυπτογράφηση 256-bit) από το Attica Bank SIA VPOS. Όλα τα στοιχεία της κάρτας, που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά στην υπηρεσία SIA VPOS της Τράπεζας Attica Bank, δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (kosmima-margaronis.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.